Family2Be

Du kan her læse hvordan Family2Be startede, samt hvem der står bag Family2Be.

Family2Be blev i 2013 etableret af Line Friis og Jacob Baagøe. Det hele startede da vi ventede vores første søn, Willads, og som så mange andre førstegangsforældre søgte efter informationer til at give vores barn den bedste start på livet.

Vi søgte derfor information omkring kost, ernæring, træning og den generelle viden omkring graviditet, samt træningstøj der kunne give den optimale støtte og komfort til den voksende mave.

Efter lang tids søgen fandt vi, at der manglede et samlingssted, der samler alle informationer, man som vordende forældre skal bruge, ligesom det aldrig lykkedes at finde forhandlere af træningstøj i Danmark målrettet til gravide. Således blev grundstene bag Family2Be lagt.

Før, under og efter graviditeten

Spørgsmål. Før, under og efter graviditeten vil der være spørgsmål, masser af dem, og svarerne skal ikke kun være svar, men vejledning for dig og dit lille barn. Vi har samlet det hele for dig, og du kan stole fuldstændig på de informationer du læser på Family2Be.

Din troværdighed

Det er vores største mål at have din fulde troværdighed. Alle informationerne på Family2Be.dk er skrevet at nogle af landets bedste eksperter inden for hvert deres område, og bliver konstant holdt opdateret med den nyeste forskning og undersøgelser. Alle vores produkter er håndudvalgte på baggrund af kriterier som at de skal være økologisk, fri for skadelige kemikalier og af bedste kvalitet.