Kontakt os


Du kan altid skrive til os, om det så er om vores ventetøj og andre produkter, din orde eller vores eksperters råd. Vi beklager, at vi lige nu har lidt længere svartid, men vi er så småt gået på barsel, da nr 3 melder sin ankomst snarest. Vi sender stadig ordre afsted og svarer på henvendelser, der er bare lidt længere ekspeditionstid end normalt.

22/02-2018 : Vi har netop opdaget en fejl i vores mailsystem og kontaktformular, der umiddelbart har stået på de sidste par uger. Har du skrevet til os, men ikke fået svar, må du meget gerne sende din mail igen på [email protected], så svarer vi hurtigt muligt.

 

Kontakt

Family2Be ApS
CVR: 25352297
VAT: DK25352297

Adresse:
Family2Be ApS
Hornevej 7
2770 Kastrup
Danmark

Her finder du svar, hvis du ikke har modtaget noget fra os

Du har ikke modtaget din bekræftelsesmail

Vores mails er formentlig røget i dit spamfilter.

Vi har gjort alt, hvad vi kan gøre, for at gøre vores mails er så behagelige som muligt, for din indbakke. Det sker dog, at vi bliver fanget i dit spamfilter. Det er særligt hotmail.com mails som ikke kan li’ vores mails 😉

Du har ikke modtaget din pakke

Vi oplever desværre at Post Danmark kommer til at lave en fejl med din pakke. Du kan her nedenfor få et overblik over din bestilling, og du vil nemt kunne blive ført videre til Post Danmarks Track and Trace service. Her vil du kunne se hvor din pakke er. Dit ordre nummer er det 4 cifret nummer, der fremgår i din ordre mail.

For at tracke din ordre: indtast Ordre ID herunder og klik på knappen. Ordre ID finder du på din kvittering eller i tidligere fremsendte e-mail med ordrebekræftelse.

Skriv til os