Barsels udsalg


Vi er gået på barsel med barn nr. 3 og Family2Be er derfor gået i barsels tilstand. Læs her hvad det egentlig vil sige 🙂

Barn nr 3 og nu skal barslen nydes

Med ankomsten af tredje og sidste barn skal denne barsel nydes på fulde drøn. Det vil altså sige barsel uden daglige ture til lageret med pakker i den ene hånd og baby på den anden. Vi har derfor valgt at firmaet er gået i standby mode og vi derfor ikke udvider eller køber mere hjem.

30 % i rabatter og længere leveringstid

Vi kan derfor ikke længere love levering indenfor 1-2 hverdage og heller ikke svar på din mail lige så hurtigt som før. Vi har måtte skrue vores leveringstid op til 2-5 hverdage og også vores svartid på mail. Til gengæld giver vi dig 30 % i rabat på hele shoppen, hvis du bruger koden: barsel30

Tak for nu? 

Ja, det bliver et tak for denne gang til alle jer søde kunder der har handlet her både igennem den søde ventetid og senere ammetid. Det har været mere end almindelig spændende for os at være med på den rejse som Family2Be har været, men nu sælger vi altså de sidste varer ud, og der bliver ikke bestilt nye hjem.

Sidste frist for returnering

Vi har ikke sat en slut dato på endnu, og det kommer nok an på hvor længe I er om at tømme vores lager – der er nemlig stadig en masse gode varer at komme efter : ). Men så snart vi har endelig luk og sluk dato på, så vil det fremgå tydeligt på hjemmesiden, så I ved hvornår der er sidste mulighed for returnering.