Ammefunktioner

Der er masser af forskellige ammefunktioner, og det er forskelligt fra kvinde til kvinde hvilken der passer bedst. Det bedste er at prøve sig frem og finde den ammefunktion, der passer bedst til din krop og temperament.


Dobbelt lag med sideløft

Nogle ammekjoler og toppe er designet med et dobbelt lag, hvor du skal trække det yderste lag til siden, for at få adgang til brystet. Denne ammefunktion giver som regel et løst fald over maven, og kan være særligt rar for dig, som gerne vil skjule maven lidt, hvis du synes maven ikke helt er kommet på plads endnu.

Blå ammekjole med blonder og diskret ammefunktionEkstra lag der skal hives ned

En klassisk mulighed er hvor du hiver det nederste lag ned, og det inderste lag op. Det er en ammefunktion, hvor det er nemt at komme til brystet, og du er altid dækket over brystet mens du ammer. Det er en rigtig fin ammeløsning, særligt fordi du stadig er dækket over brystet, så du ikke føler dig blottet, når du ammer mens du er ude.

Flot ammebluse | Ammebluse til hverdag og fest | Pænt ammetøj | Ammevenligt tøj | Trøje man kan amme iEkstra lag der skal hives op

En god og nem ammefunktion, der gør det nemt at komme til brystet og tager sig godt ud til hverdagsgarderoben. Denne er også særligt god til dig, der har en større barm, fordi du ikke skal tænke på en syet kant, der skal passe til at kunne sidde under brystet. Den er nem at håndtere med en hånd, og du er stadig dækket over brystet mens du ammer.

blonde graviditetskjole med blonder ventekjole ammekjole ammefunktionAmmefunktion med lynlås

En nem ammefunktion hvor du får adgang til brystet ved at lyne en lille lynlås op, der er syet ind i syningen, så man ikke kan se den uden på tøjet. Det er en ammeløsning, hvor du kan bruge en hånd til at lyne lynlåsen op, mens du holder baby i den anden. Det er en ammeløsning, hvor du er dækket over brystet mens du ammer, så du kan amme diskret uanset hvor du er.

Blå ammekjole med diskret ammefunktion | Ammekjole til barnedåb af dreng | Flot ammekjole | Billig ammekjoleSide ammefunktion

Den absolut mest diskrete ammefunktion, hvor ingen kan spotte, at det er en ammekjole eller bluse du har på. Du får adgang til brystet ved at trække det yderste lag væk fra siden og på den måde får du adgang til brystet uden at være blottet over brystet.